Expert advies

Rechtstreeks uit fabriek

Snelle levering

Het maatkasten Experience Center van de Kempen.
 

Header-flow-element.png

Eenvoudige
Montage

100% Belgische
topkwaliteit

Stevig 
materiaal

Eenvoudige-montage.gif
Topkwaliteit.gif
Stevig-materiaal.gif

100% 
duurzaam

duurzaam.gif

Gemaakt uit
echt hout

hout.gif
service.gif

Betrouwbare
service

Mintjens Group-4.jpg
Header-flow-element.png

Met grote passie voor interieur, ontwerp en 60 jaar ervaring in hout.
Ontwerpen en maken we kasten en opbergoplossingen op maat.

Met een grote passie voor hout en interieur, ontwerpen en maken we eikenhouten meubelen op een ecologisch verantwoorde manier in eigen streek. Kennis, vakmanschap en betrouwbaarheid staan hierbij centraal.

We zijn steeds op zoek naar de nieuwste technologieën en materialen om kwalitatieve en aantrekkelijke meubelen te maken op een duurzame manier.

We zijn erg kieskeurig wat de materiaalkeuze betreft. Zo is het hout zorgvuldig geselecteerd en enkel afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en de gebruikte producten voldoen aan de strengste normen. We geven niet alleen om onze producten maar ook om het volledige productieproces en daarom gebeurt onze volledige productie met hernieuwbare energie.  Kortom, “Made in Belgium” is niet zomaar een statement maar staat voor duurzaamheid, kwaliteit, een goede service, flexibiliteit en correcte levertijden.

Uw droomkast in
6 stappen.

Personaliseer uw kast naar uw eigen smaak en stijl. Dankzij de perfecte afwerking tussen kast en muur zal uw kast op maat in elk interieur passen. En dit in slechts 6 stappen!

Multidressing woonwand zijde 32.jpg
long-island01 wit.jpg

14 redenen om uw kast aan ons toe te vertrouwen.

Met meer dan 60 jaar ervaring in hout en een grote passie voor interieur en meubelontwerp is alleenmaatkasten.be een betrouwbare oplossing voor al uw maatwerk. En daar zijn wel 14 redenen voor.

 
MintjensMaatkasten-White.png

sales@mintjens.be

03/310.07.00

Meirenstraat 8,

2390 Westmalle

België